Zakąska
– przysmak firmowy z polędwicy
– przysmak firmowy z polędwiczki
– przysmak „podkarpacki”
– rulony z szynki z sałatką włoską
Zupa
– rosół królewski
– rosół tradycyjny z makaronem nitki
– zupa włoska z pomidorów pelatti z kurczakiem grillowanym
– polędwica wieprzowa pieczona ze śliwką
– polędwica wieprzowa pieczona faszerowana warzywami i mięsem mielonym
– schab pieczony
– bitki wołowe w sosie własnym
– pieczeń z piersi z indyka
– pierś z kurczaka w płatkach migdałowych
Danie główne podajemy wieloporcjowo na półmiskach. Do wyboru są trzy rodzaje mięsa po 1 szt./os. lub porcjowo po dwa rodzaje mięsa jw.
– ziemniaki młode z koperkiem i masłem
Surówki (trzy do wyboru)
– mizeria
– ćwikła z chrzanem
– surówka wiosenna
– surówka z kapusty pekińskiej
Do obiadu podajemy kompot
Tort komunijny (jeden do wyboru)
– „marzenie”
– czekoladowo-orzechowy z wiśniami
– czekoladowy z masą czekoladową i wiśniami
– owocowy
– puchar lodowy z owocami i bitą śmietaną
(jedna do wyboru)
– polędwiczka wieprzowa w sosie kurkowym
– karkówka szpikowana czosnkiem w sosie grzybowym
– roladka „po królewsku” (z piersi kurczaka ze szpinakiem i serem feta)
– ryż z warzywami
– kluski śląskie
– ziemniaki opiekane
– surówki do kolacji: buraczki zasmażane na ciepło lub surówka z czerwonej kapusty
– wędlina wiejska: polędwica, szynka, baleron, boczek pieczony, kiełbasa wiejska – bez ograniczeń
– schab w galarecie – 1 porcja na osobę
– galaretki z drobiu – 1 sztuka na osobę
– sałatki (dwie do wyboru)
– sałatka jarzynowa
– sałatka selerowo-porowa
– sałatka brokułowa
– sałatka pieczarkowa
– sałatka z grillowanym kurczakiem
– sałatka „Szefa”
– chrzan
– owoce
– pieczywo
– soki lub napoje: jabłkowy, pomarańczowy
– oranżada
– woda mineralna: gazowana i niegazowana
– kawa rozpuszczalna
– kawa parzona
– kawa z ekspresu
– herbata czarna z cytryną
Zakąska
– przysmak firmowy z polędwicy
– przysmak firmowy z polędwiczki
– przysmak „podkarpacki”
– rulony z szynki z sałatką włoską
Zupa
– rosół królewski
– rosół tradycyjny z makaronem nitki
– zupa włoska z pomidorów pelatti z kurczakiem grillowanym
– polędwica wieprzowa pieczona ze śliwką
– polędwica wieprzowa pieczona faszerowana warzywami i mięsem mielonym
– schab pieczony
– bitki wołowe w sosie własnym
– pieczeń z piersi z indyka
– pierś z kurczaka w płatkach migdałowych
Danie główne podajemy wieloporcjowo na półmiskach. Do wyboru są trzy rodzaje mięsa po 1 szt./os. lub porcjowo po dwa rodzaje mięsa jw.
– ziemniaki młode z koperkiem i masłem
Surówki (trzy do wyboru)
– mizeria
– ćwikła z chrzanem
– surówka wiosenna
– surówka z kapusty pekińskiej
Do obiadu podajemy kompot
Tort komunijny (jeden do wyboru)
– „marzenie”
– czekoladowo-orzechowy z wiśniami
– czekoladowy z masą czekoladową i wiśniami
– owocowy
– puchar lodowy z owocami i bitą śmietaną
(jedna do wyboru)
– polędwiczka wieprzowa w sosie kurkowym
– karkówka szpikowana czosnkiem w sosie grzybowym
– roladka „po królewsku” (z piersi kurczaka ze szpinakiem i serem feta)
– ryż z warzywami
– kluski śląskie
– ziemniaki opiekane
– surówki do kolacji: buraczki zasmażane na ciepło lub surówka z czerwonej kapusty
(jedna do wyboru)
– barszcz czerwony z pasztecikiem lub
kapuśniaczkiem
– żurek wiejski z jajkiem i kiełbasą
– wędlina wiejska: polędwica, szynka, baleron, boczek pieczony, kiełbasa wiejska – bez ograniczeń
– schab w galarecie – 1 porcja na osobę
– galaretki z drobiu – 1 sztuka na osobę
– sałatki (dwie do wyboru)
– sałatka jarzynowa
– sałatka selerowo-porowa
– sałatka brokułowa
– sałatka pieczarkowa
– sałatka z grillowanym kurczakiem
– sałatka „Szefa”
– chrzan
– owoce
– pieczywo
– soki lub napoje: jabłkowy, pomarańczowy
– Coca Cola, fanta – 2 sztuki na osobę
– oranżada
– woda mineralna: gazowana i niegazowana
– kawa rozpuszczalna
– kawa parzona
– kawa z ekspresu
– herbata czarna z cytryną
Koszt ,, Przyjęcia komunijnego’’ uzależniony jest od ilości osób pełnopłatnych.
Przyjęcie komunijne organizujemy w dwóch wersjach: wersja „ekonomiczna” i wersja „bogata”.
Koszt wersji „ekonomicznej” i „bogatej” jest uzależniony od ilości osób pełnopłatnych.
Cena od osoby pełnopłatnej w wersji ekonomicznej: 180 złotych przy minimum 25 osobach.
Cena od osoby pełnopłatnej w wersji bogatej: 200 złotych przy minimum 25 osobach.
Dzieci do 2 lat bezpłatnie.
Dzieci do 10 lat – cena do uzgodnienia.
Koszt ,,szyszki’’: 25 zł
Ilość osób pełnopłatnych Zamawiający podaje przy podpisaniu umowy.
Jeżeli ilość osób ulegnie zmniejszeniu po podpisaniu umowy Organizator zastrzega sobie prawo zmiany ceny za ,, Przyjęcie komunijne ‘’.
Istnieje możliwość zorganizowania ,, Przyjęcia komunijnego’’ dla mniejszej ilości osób wg odrębnych ustaleń.
Dla dzieci zapewniamy różne atrakcje, w tym przejazd bryczką.